+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Njoftim për zvogëlimin e çmimeve të barnave inovative dhe origjinatore

Në lidhje me revizionin e çmimeve të barnave deri më 15 tetor të vitit 2016, ndërsa në pajtueshmëri me metodologjinë e mënyrës së formimit të çmimeve të barnave, Ministria e Shëndetësisë ju njofton se prej nesër, 1.11.2016 fillojnë të vlejnë çmimet e reja për ...

Lista e përditësuar e barnave nga importi paralel

Почитувани, Во прилог се наоѓа нова ажурирана листа на лекови од паралелен увоз со важност до 26.05.2017 година. Со почит, Агенција за лекови и медицински средства Превземи го...

Lista e përditësuar e barnave nga importi paralel

Почитувани, Во прилог се наоѓа нова ажурирана листа на лекови од паралелен увоз со важност до 01.09.2017 година. Со почит, Агенција за лекови и медицински средства Превземи го...