+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Ажурирана листа на лекови од паралелен увоз

Почитувани, Во прилог се наоѓа нова ажурирана листа на лекови од паралелен увоз со важност до 28.12.2017 година. Со почит, Агенција за лекови и медицински средства Превземи го...

Известување за намалување на цените на оригинаторните и иновативните лекови

Почитувани, Во врска со ревизијата на цените на лековите од 15 октомври 2016 година, а во согласност со Методологијата за начинот на формирање на цените на лековите, Министерството за здравство Ве известува дека од утре 01.11.2016 почнуваат да важат новите цени за...

Ажурирана листа на лекови од паралелен увоз

Почитувани, Во прилог се наоѓа нова ажурирана листа на лекови од паралелен увоз со важност до 26.05.2017 година. Со почит, Агенција за лекови и медицински средства Превземи го...

Ажурирана листа на лекови од паралелен увоз

Почитувани, Во прилог се наоѓа нова ажурирана листа на лекови од паралелен увоз со важност до 01.09.2017 година. Со почит, Агенција за лекови и медицински средства Превземи го...