+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page
previous arrow
next arrow
Slider

Njoftim për barin Favipiravir

Të nderuar, Duke ndjekur situatën aktuale me të cilën po përballemi me Covid-19, mbështetur nga kërkesat gjithnjë e më të shpeshta të mjekëve të përfshirë në trajtimin e kësaj sëmundje, për dispunueshmërinë e barit, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore miratoi importin dhe ...

Konferencë për shtyp e Qeverisë së RMV-së

Në konferencën e sotme të rregullt për shtyp, drejtori i Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, z. Lirim Shabani informoi për inspektimet e rregullta për periudhën nga 9 deri më 15 nëntor.

Njoftim për të gjithë shitësit me shumicë dhe institucionet private shëndetësore-Barnatoret

Në kushte të pandemisë të koronavirusit COVID-19, Agjencia e barnave dhe pajisjeve mjekësore u rekomandon në respektimin dhe mirëmbajtjen e vazhdueshme me dispozitat e Ligjit për barna dhe pajisje mjekësore ("Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë" nr. 106/07, 88/10, 36/11, 53/11, 136/11,...

Njoftim për publikun

Të nderuar pacientë, Gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, në interes të shëndetit publik dhe përdorim të sigurtë të barnave, u përkujton udhëzimet e dhëna nga Ministria e Shëndetësisë për përdorimin racional të antibiotikëve,...

Bashkëpunim gjatë periudhës së pandemisë, Maqedoni - Kosovë

  Drejtori Lirim Shabani priti në vizitë kryeshefin ekzekutiv të Agjencisë së Kosovës për produkte dhe Pajisje Medicinale, Ardian Rugova. Në këtë takim është biseduar për bashkëpunim të ndërsjelltë mes ...

VIZITË STUDIMORE VIRTUALE E STAFIT TË MALMED NË AGJENCINË ZVICERANE TË BARNAVE TË MBËSHTETUR NGA OBSH

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) luan një rol kryesor në mbështetjen e vendeve gjatë forcimit të sistemeve të tyre rregullatore dhe promovimin e qasjes së barabartë në barna cilësore, të sigurta, efektive dhe në dispozicion, dhe teknologji të tjera shëndetësore. Në atë drejtim, nën kujdesin ...

Takim pune të dy drejtorëve, Lirim Shabani dhe Ylber Sela

Lirim Shabani, drejtori i Agjencisë së Barnave dhe të Pajisjeve Mjekësore (MALMED) pati takim pune me drejtorin e Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës (AZGJ), Ylber Sela. Në takim u diskutua rreth zbatimit të Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve në punën e MALMED-it, ..

Agjencia Evropiane e Barnave ka organizuar trajnim online për të punësuarit në MALMED

Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore në bashkëpunim me Agjencinë Evropiane të Barnave (EMA) më 19-të dhe 20-të Tetor realizuan trajnim online për punonjësit e saj. Gjatë kësaj, të punësuarit e MALMED-it kishin mundësinë të njohtohen me funksionimin e sistemit rregullator ...

Njoftim për të gjitha Barnatoret e ISHP-së

Për: INSTITUCIONET SHËNDETËSORE PRIVATE-BARNATORET Të nderuar! Sipas Konkluzionit nga Seanca e Katërt e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, të mbajtur më 14 shtator 2020, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore është e detyruar për të intensifikuar inspektimin mbikqyrës...

Komisioni Evropian ka aprovuar barin e parë për trajtim ndaj COVID-19

Më 03.07.2020, Komisioni Evropian me kusht ka aprovuar vendosjen e barit në treg remdesivir për trajtim ndaj COVID-19 tek të rriturit dhe adoleshentët mbi 12 vjeç me pneumoni që kanë nevojë plotësuese për oksigjenim. Kjo pritej duke marrë parasysh rekomandimet ...

Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore

Rr. “Shën Kirili dhe Metodi”, nr. 54, kati i parë, 1000 Shkup R. e Maqedonisë së Veriut

Telefoni: +389 2 5112 394

E-mail: info@malmed.gov.mk

Orari i punës

E hënë – e premte (07:30 – 16:30)

Arkiva

E hënë – e premte (08:00 – 14:30)