+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Известување до корисниците на EXIM системот за увоз-извоз на лекови и медицински средства

Почитувани корисници на ЕКСИМ едношалтерскиот систем за дозволи за увоз извоз на лекови и медицински срества Ве потсетуваме на законската основа при поднесување на барањата за увоз да се доставуваат во прилог документите согласно член 4 од ПРАВИЛНИК ЗА СОДРЖИНАТА НА...

Paralajmërim në lidhje me produktet që reklamohen nëpërmjet disa mediumeve!

Duke patur parasysh ndikimin e KOVID-19, si nga aspekti shëndetësor ashtu edhe nga aspekti ekonomik, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore e Republikës së Maqedonisë së Veriut paralajmëron se shumë evident është ndryshimi në shprehitë e blerjes te qytetarët. Gjegjësisht, në frikë dhe panik...

Njoftim për barin Favipiravir

Të nderuar, Duke ndjekur situatën aktuale me të cilën po përballemi me Covid-19, mbështetur nga kërkesat gjithnjë e më të shpeshta të mjekëve të përfshirë në trajtimin e kësaj sëmundje, për dispunueshmërinë e barit, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore miratoi importin dhe ...

Njoftim për publikun

Të nderuar pacientë, Gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, në interes të shëndetit publik dhe përdorim të sigurtë të barnave, u përkujton udhëzimet e dhëna nga Ministria e Shëndetësisë për përdorimin racional të antibiotikëve,...

Njoftim në lidhje me vaksinat PRIORIX

MALMED: Vaksinat PRIORIX, të tërhequra nga Shtëpitë e Shëndetit sipas Ligjit të Barnave dhe e Pajisjeve Mjekësore, duhet të asgjësohen. Agjencia i Barnave dhe e Pajisjeve Mjekësore (MALMED) informon se gjatë kontrollave në Shtëpitë e Shëndetit janë gjetur 624 pako me ..