+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Njoftim për publikun

Të nderuar pacientë, Gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, në interes të shëndetit publik dhe përdorim të sigurtë të barnave, u përkujton udhëzimet e dhëna nga Ministria e Shëndetësisë për përdorimin racional të antibiotikëve,...

Bashkëpunim gjatë periudhës së pandemisë, Maqedoni - Kosovë

  Соработка за време на пандемискиот период, Македонија – Косово. Денес кај директорот Љирим Шабани гостуваше главниот извршен директор на Косовската Агенција за медицински производи и опрема, Ардијан Ругова. На оваа средба се разговараше за меѓусебна соработка...

Takim pune të dy drejtorëve, Lirim Shabani dhe Ylber Sela

Lirim Shabani, drejtori i Agjencisë së Barnave dhe të Pajisjeve Mjekësore (MALMED) pati takim pune me drejtorin e Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës (AZGJ), Ylber Sela. Në takim u diskutua rreth zbatimit të Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve në punën e MALMED-it, ..

Njoftim për të gjitha Barnatoret e ISHP-së

Për: INSTITUCIONET SHËNDETËSORE PRIVATE-BARNATORET Të nderuar! Sipas Konkluzionit nga Seanca e Katërt e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, të mbajtur më 14 shtator 2020, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore është e detyruar për të intensifikuar inspektimin mbikqyrës...