+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Продлабочување на соработката на МАЛМЕД со невладиниот сектор

Денеска во просториите на МАЛМЕД, заменик Директорот М-р фарм. спец Роберт Бекироски одржа средба со Биба Додева, претседател на македонското здружение за борба против ракот „Борка“. Во текот на состанокот г-ѓа Додева информираше за успешните реализирани проекти,...

Dixhitalizimi i procedurave në MALMED

  Денес во просториите на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД) се одржа состанок на зам. Директорот М-р фарм. спец. Роберт Бекироски со раководителите на секторите при МАЛМЕД. МАЛМЕД е во завршна фаза на дигитализација на голем дел од работните процеси....

Konferencë për shtyp e Qeverisë së RMV për periudhën 7-18 Dhjetor

Në konferencën e rregullt për shtyp, zv/drejtori i Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, Mr.farm. Robert Bekiroski, informoi për inspektimet e rregullta për periudhën nga 7 deri më 18 dhjetor. Gjegjësisht, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, MALMED në ...

Paralajmërim në lidhje me produktet që reklamohen nëpërmjet disa mediumeve!

Duke patur parasysh ndikimin e KOVID-19, si nga aspekti shëndetësor ashtu edhe nga aspekti ekonomik, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore e Republikës së Maqedonisë së Veriut paralajmëron se shumë evident është ndryshimi në shprehitë e blerjes te qytetarët. Gjegjësisht, në frikë dhe panik...

Njoftim për barin Favipiravir

Të nderuar, Duke ndjekur situatën aktuale me të cilën po përballemi me Covid-19, mbështetur nga kërkesat gjithnjë e më të shpeshta të mjekëve të përfshirë në trajtimin e kësaj sëmundje, për dispunueshmërinë e barit, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore miratoi importin dhe ...

Konferencë për shtyp e Qeverisë së RMV-së

Në konferencën e sotme të rregullt për shtyp, drejtori i Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, z. Lirim Shabani informoi për inspektimet e rregullta për periudhën nga 9 deri më 15 nëntor.