+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Листи за проверка-фармацевтска дејност

  Листа за проверка за ПЗУ Аптеки Листа за проверка за Производители на лекови и медицински средства Листа за проверка за Веледрогерии Листа за проверка за Специјализирани продавници Листа за проверка за Закон за контрола на опојни дроги...

Njoftim për të gjitha Barnatoret e ISHP-së

Për: INSTITUCIONET SHËNDETËSORE PRIVATE-BARNATORET Të nderuar! Sipas Konkluzionit nga Seanca e Katërt e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, të mbajtur më 14 shtator 2020, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore është e detyruar për të intensifikuar inspektimin mbikqyrës...