+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Листи за проверка-фармацевтска дејност

  Листа за проверка за ПЗУ Аптеки Листа за проверка за Производители на лекови и медицински средства Листа за проверка за Веледрогерии Листа за проверка за Специјализирани продавници Листа за проверка за Закон за контрола на опојни дроги...

Соопштение до сите ПЗУ Аптеки

До: ПРИВАТНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ – АПТЕКИ   Почитувани, Согласно Заклучокот од Четвртата седница на Владата на Република Северна Македонија, одржана на ден 14 септември 2020 година, Агенцијата за лекови и медицински средства е задолжена да изврши засилен инспекциски...