+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Интерен Оглас 1/2021

Aгенцијата за лекови и медицински средства – Скопје, врз основа на член 48 став 4 од Законот за административи службеници („Службен весник на Република Македонија“ бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18 и „Службен весник на РСМ“ бр. 275/19 и 14/20),...

Dixhitalizimi i procedurave në MALMED

  Денес во просториите на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД) се одржа состанок на зам. Директорот М-р фарм. спец. Роберт Бекироски со раководителите на секторите при МАЛМЕД. МАЛМЕД е во завршна фаза на дигитализација на голем дел од работните процеси....

Takim me drejtorin e Fondit Shëndetësor

Drejtori I Agjensiot për barna dhe pajisjeve mjekësore (MALMED) z. Lirim Shabani kishte takim me drejtorin e Fondit Shëndetësor z. Faton Ahmeti për koordinimin rreth çështjeve aktuale shëndetësore në vend në lidhje me virusin COVID-19, ku në po të njejtin takim biseduan edhe për bashkëpunimin e mëtutjeshëm mes të dyja institucioneve.

Известување до корисниците на EXIM системот за увоз-извоз на лекови и медицински средства

Почитувани корисници на ЕКСИМ едношалтерскиот систем за дозволи за увоз извоз на лекови и медицински срества Ве потсетуваме на законската основа при поднесување на барањата за увоз да се доставуваат во прилог документите согласно член 4 од ПРАВИЛНИК ЗА СОДРЖИНАТА НА...

Konferencë për shtyp e Qeverisë së RMV për periudhën 7-18 Dhjetor

Në konferencën e rregullt për shtyp, zv/drejtori i Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, Mr.farm. Robert Bekiroski, informoi për inspektimet e rregullta për periudhën nga 7 deri më 18 dhjetor. Gjegjësisht, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, MALMED në ...

Paralajmërim në lidhje me produktet që reklamohen nëpërmjet disa mediumeve!

Duke patur parasysh ndikimin e KOVID-19, si nga aspekti shëndetësor ashtu edhe nga aspekti ekonomik, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore e Republikës së Maqedonisë së Veriut paralajmëron se shumë evident është ndryshimi në shprehitë e blerjes te qytetarët. Gjegjësisht, në frikë dhe panik...