+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Sot shënohet Dita Botrore e Farmacistëve

Farmacistët janë profesionistë të shëndetit që kanë një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve dhe kujdesit efektiv për pacientin. Ata kanë njohuri dhe aftësi që mundësojnë promovimin e shëndetit publik duke i informuar siç duhet pacientët për terapinë që ata marrin,...

Продлабочување на соработката на МАЛМЕД со невладиниот сектор

Денеска во просториите на МАЛМЕД, заменик Директорот М-р фарм. спец Роберт Бекироски одржа средба со Биба Додева, претседател на македонското здружение за борба против ракот „Борка“. Во текот на состанокот г-ѓа Додева информираше за успешните реализирани проекти,...

Dixhitalizimi i procedurave në MALMED

  Денес во просториите на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД) се одржа состанок на зам. Директорот М-р фарм. спец. Роберт Бекироски со раководителите на секторите при МАЛМЕД. МАЛМЕД е во завршна фаза на дигитализација на голем дел од работните процеси....

Takim me drejtorin e Fondit Shëndetësor

Drejtori I Agjensiot për barna dhe pajisjeve mjekësore (MALMED) z. Lirim Shabani kishte takim me drejtorin e Fondit Shëndetësor z. Faton Ahmeti për koordinimin rreth çështjeve aktuale shëndetësore në vend në lidhje me virusin COVID-19, ku në po të njejtin takim biseduan edhe për bashkëpunimin e mëtutjeshëm mes të dyja institucioneve.