+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Duke filluar nga viti i ri 2020, Agjencia e barnave dhe pajisjeve mjekësore filloi aktivitetin “Casual Friday” ku përveç shoqërimit mes punonjësve, çdo të premte, organizohen trajnime “In-house” gjatë së cilave shkëmbehen njohuri dhe përvoja të cilat do të ishin në favor të punonjësve të MALMED-it.

Këtë të premte u organizua trajnim i brendshëm për aftësi bazike të punës me Excel gjatë së cilës u ndanë informacione themelore mbi përdorimin e Excel-it, të domosdoshme për kryerjen e obligimeve nga punonjësit në MALMED.

Qëllimi i “Casual Friday” është që çdo të premte, punonjësit e MALMED gjatë shoqërimit, të mësojnë, punojnë dhe shkëmbejnë përvoja personale në lidhje me proceset e tyre të punës në MALMED.

 


 

„Casual Friday“ në MALMED

Duke filluar nga viti i ri 2020, Agjencia e barnave dhe pajisjeve mjekësore filloi aktivitetin “Casual Friday” ku përveç shoqërimit mes punonjësve, çdo të premte, organizohen trajnime “In-house” gjatë së cilave shkëmbehen njohuri dhe përvoja të cilat do të ishin në favor të punonjësve të MALMED-it.

Këtë të premte u organizua trajnim i brendshëm për aftësi bazike të punës me Excel gjatë së cilës u ndanë informacione themelore mbi përdorimin e Excel-it, të domosdoshme për kryerjen e obligimeve nga punonjësit në MALMED.

Qëllimi i “Casual Friday” është që çdo të premte, punonjësit e MALMED gjatë shoqërimit, të mësojnë, punojnë dhe shkëmbejnë përvoja personale në lidhje me proceset e tyre të punës në MALMED.

 

previous arrow
next arrow
Slider