+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

 

Drejtori Lirim Shabani priti në vizitë kryeshefin ekzekutiv të Agjencisë së Kosovës për produkte dhe Pajisje Medicinale, Ardian Rugova. Në këtë takim është biseduar për bashkëpunim të ndërsjelltë mes dy institucioneve, në veçanti ata janë zotuar se do të bashkëpunojnë gjatë periudhës së pandemisë COVID -19. Nga ky takim i frytshëm të të dy vendeve, nga drejtori i Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore në RMV-së, Lirim Shabani dhe kryeshefi i Agjencisë së Kosovës për produkte dhe Pajisje Medicinale, Ardian Rugova është vendosur që takime të tilla të vazhdojnë edhe në të ardhmen.