+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Të nderuar pacientë,

Gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, në interes të shëndetit publik dhe përdorim të sigurtë të barnave, u përkujton udhëzimet e dhëna nga Ministria e Shëndetësisë për përdorimin racional të antibiotikëve, si dhe përdorimin e barnave në përputhje me zonën e indikacionit dhe rekomandimet e mjekëve.

Ju lutemi mos përdorni barna për parandalimin dhe trajtimin e sëmundjes korona sipas bindjes suaj dhe pa konsultim paraprak me një mjek ose farmacist.

Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore