+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Регистри

Агенцијата за лекови и медицински средства води регистар на сите регистрирани лекови на територијата на Република Македонија за кои е издадено соодветно одобрение за ставање на лек во промет во Република Македонија.

Regjistrin e barnave mund ta shikoni këtu. këtu.

Регистар на издадени гранични производи за 2020 година

Регистар на клинички испитувања за 2021 година

Регистар на клинички испитувања за 2020 година