+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Të nderuar!

Ju njoftojmë se në arkivin e Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, dorëzimi i dokumentacionit do të kryhet nga e hëna deri të premten, prej ora 08:00 deri më ora 15:00..

 

Me respekt,

Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore