Почитувани,

Ве известуваме дека во писарницата (архивата) на Агенцијата за лекови и медицински средства поднесувањето на документацијата ќе се врши од понеделник до четврток до 15:00 часот.

Во петок поднесувањето на документацијата ќе се врши до 13:30 часот.

Соопштение.pdf

 

Со почит,

Агенција за лекови и медицински средства