+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Përveç asaj që MALMED ka publikuar deri më tani si informacion nga OBSH në lidhje me paralajmërimet me shfaqjen e prodhimeve të falsifikuara në lidhje me trajtimin dhe diagnostifikimin e COVID 19 po përcjellim edhe këtë informacion të OBSH për disa diagnoza in Vitro të falsifikuara (IVDs) për SARS-COV–2 në kontekstin e testimit COVID-19.

Për më shumë informacione në lidhje me paralajmërimet e OBSH-së klikoni këtu