+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Si pjesë e projektit të ngritjes së vetëdijes së punëtorëve shëndetësorë për raportimin e efekteve anësore të barnave. Agjencia e barnave dhe pajisjeve mjekësore organizon një vebinar të akredituar për profesionistët e kujdesit shëndetësor – anëtarë të Odës Farmaceutike.

Duke filluar nga 21 tetor 2009, në faqen e Odës Farmaceutike do të jetë i publikuar vebinari për farmakovigjilencë, ku farmacistët do të kenë mundësi të marrin informacion të gjerë se si të raportojnë efektet anësore, rreth ndjekjes së sigurisë së barnave dhe obligimet e punëtorëve shëndetësor.

Bashkangjitur mund ta gjeni linkun për qasje në vebinar:https://portal.fk.mk/Main/Login.aspx


MALMED organizon vebinar për ngritjen e vetëdijes së punëtorëve shëndetësor për paraqitje të efekteve anësore të barnave

Si pjesë e projektit të ngritjes së vetëdijes së punëtorëve shëndetësorë për raportimin e efekteve anësore të barnave. Agjencia e barnave dhe pajisjeve mjekësore organizon një vebinar të akredituar për profesionistët e kujdesit shëndetësor – anëtarë të Odës Farmaceutike.

Duke filluar nga 21 tetor 2009, në faqen e Odës Farmaceutike do të jetë i publikuar vebinari për farmakovigjilencë, ku farmacistët do të kenë mundësi të marrin informacion të gjerë se si të raportojnë efektet anësore, rreth ndjekjes së sigurisë së barnave dhe obligimet e punëtorëve shëndetësor.

Bashkangjitur mund ta gjeni linkun për qasje në vebinar:
https://portal.fk.mk/Main/Login.aspx