+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page
Zëvendës Drejtor i Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore

Robert Bekiroski, Mr. Spec.

I lindur më: 27.03.1989

Vendi: Rostushe, Mavrovë dhe Rostushe

e-mail: robert.bekiroski@malmed.gov.mk

tel: 02-3200-043

Të dhëna biografike:

Robert Bekiroski, shkollimin e tij të hershëm e nis në vendlindjen e tij, qe më pas të përfundojë studimet universitare në Fakultetin e Farmacisë - Shën. "Kirili dhe Metodi" - Shkup, ku merr titullin Master i Farmacisë.

Specializimin e mbaron në të njëjtin universitet, në fushën e Farmakoekonomisë dhe Menaxhimit shëndetësor, me temën "Teknologjitë moderne të shëndetësisë informatike në praktikën farmaceutike".

Karrierën e tij profesionale e nis si menaxher i marketingut në kompani të njohura farmaceutike vendase në periudhën nga viti 2012 deri në vitin 2017.

Në vitin 2017 ai emërohet drejtor i Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore, ku kryen këtë funksion deri në vitin 2019 kur u emërua dhe kryen funksionin e zëvendës drejtorit të Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore.

Gjatë ditëve të tij studentore, Bekiroski kontribuon në aktivizmin e studentëve, si anëtar i Unionit Shkencor të Mësimdhënies në Fakultetin e Farmacisë-Shkup dhe shërben si Nënkryetar i Parlamentit Studentor në Fakultetin e Farmacisë në Shkup.

Роберт Бекироски е оженет и има две деца.