+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

 

Sot në hapësirat e Agjencisë së Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (MALMED) u mbajt një takim i zv. Drejtorit, Mr. Farm. spec. Robert Bekiroski me udhëheqësit e sektorëve pranë Agjencisë.

MAMLED është në fazën përfundimtare të dixhitalizimit të shumë proceseve të punës. Planifikohet që në një të afërme të afërt të lançohen disa module, përkatësisht: moduli për monitorimin e harxhimeve të barnave, moduli për marrjen e aprovimit për serinë e parë të barnave, moduli për aplikim për hulumtime klinike dhe moduli për pajisjet mjekësore.

Të njëjtat module do të kontribuojnë në përmirësimin e punës së agjencisë në disa segmente, që në praktikë nënkupton monitorim më efikas, më ekonomike dhe transparencë të procedurave.