РЕГИСТАР НА МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА
РЕГИСТАР НА МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА
РЕГИСТАР НА ЛЕКОВИ
РЕГИСТАР НА ЛЕКОВИ
Контактирајте не

Новости

Европската Комисија го одобри првиот лек за третман на COVID-19
05Jul
На 03.07.2020 год. Европската Комисија  издаде условно одобрение за ставање во промет на л...
Read More
ЕМА објави нов потсетник за ризиците поврзани со употребата на хлорокин и хидроксихлорокин при лекување на болеста COVID-19
05Jun
Во продолжение на претходното известување кое е достапно тука, Европската Агенција з...
Read More
УЛОГАТА И АКТИВНОСТИТЕ НА ФАРМАЦЕВТИТЕ ВО АПТЕКА ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈАТА НА COVID 19
05May
Фармацевтскиот факултет-УКИМ Скопје во соработка со АГЕНЦИЈА ЗА ЛЕКОВИ И МЕДИЦИНСКИ ...
Read More

За корисниците на EXIM

Што овозможува EXIM за деловната заедница? EXIM овозможува пребарување според тарифниот број на стоката и добивање информации за тоа кои дозволи се потребни за увоз, извоз или транзит преку користење на опцијата пребарување.

Контактирајте не