+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Drejtori I Agjensiot për barna dhe pajisjeve mjekësore (MALMED) z. Lirim Shabani kishte takim me drejtorin e Fondit Shëndetësor z. Faton Ahmeti për koordinimin rreth çështjeve aktuale shëndetësore në vend në lidhje me virusin COVID-19, ku në po të njejtin takim biseduan edhe për bashkëpunimin e mëtutjeshëm mes të dyja institucioneve.