+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Më datë 04.04.2022 me rastin e 45 vjetorit nga themelimi i Fakultetit të Farmacisë “Sht. Cirili dhe Metodi”, iu dha një letër falënderimi Agjencionit për barna dhe pajisje mjekësore për bashkëpunim të mirë dhe afatgjatë të frytshëm dhe të suksesshëm.