+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Агенцијата за лекови и медицински средства на Република Македонија (МАЛМЕД), ја искажува својата поддршка на лицата со ретки болести и се приклучува на светската кампања за подигање на свеста,  која годинава се одвива мотото “Покажи ја својата реткост, покажи дека се грижиш”.