+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Politika e përdorimit të biskotave (cookies)

Çfarë janë biskotat (cookies)?

Biskotat (cookies) janë dosje të vogla tekstuale, të cilat vendosen në pajisjen tuaj kompjuterike ose telefonin celular nga ana e ueb-faqeve të cilat i vizitoni. Këto dosje tekstuale, mund të lexohen nga ueb-faqet të cilat i vizitoni dhe mund të ndihmojnë në identifikimin tuaj kur të rihapni ueb-faqen. Këto dosje tekstuale mund të jenë të “përkohshme” ose të “përhershme”.

Biskotat e përhershme (cookies) qëndrojnë në pajisjen tuaj kompjuterike edhe kur të mbyllni shfletuesin e internetit (të kaloni në gjendje oflajn), derisa të përkohshmet fshihen në momentin që e mbyllni shfletuesin e internetit. Biskotat (cookies) përdoren për më shumë qëllime, si për shembull për të ruajtur aktivitetet dhe preferencat Tuaja (kyçjet, preferencat gjuhësore, madhësia e shkronjave ose si të shfaqet faqja), për të siguruar përmbajtje të personalizuar në ueb-faqen dhe për të shfaqur historinë naviguese të të njëjtës.

Kjo faqe interneti do të përdorë biskota ekskluzivisht për përmirësimin e performancës dhe nevojave statistikore (Google Analytics) edhe atë në një mënyrë që privatësia Juaj të mos cënohet

Pranimi i këtyre biskotave (cookies) nuk është i nevojshëm për funksionimin e ueb-faqes, por ato do t'ju mundësojnë një përvojë më të mirë shfletimi. Nëse dëshironi këto biskota (cookies), mund t'i fshini ose bllokoni, por nëse e bëni këtë, disa karakteristika të kësaj ueb-faqe mund të mos funksionojnë siç duhet.

Ju mund të fshini të gjitha biskotat (cookies) që janë tashmë në kompjuterin Tuaj dhe mund të konfiguroni shumicën e shfletuesve për t'i parandaluar ato. Nëse e bëni këtë, mund t'ju duhet të rregulloni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni një faqe në internet, po ashtu disa shërbime dhe funksionalitete mund të mos funksionojnë.

Krahas kësaj Politike të biskotave, vlen edhe Politika e privatësisë, e cila e plotëson këtë Politikë të biskotave. Politika e privatësisë e cila e plotëson këtë Politikë të biskotave.