+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Соработка за време на пандемискиот период Македонија – Косово

  Соработка за време на пандемискиот период, Македонија – Косово. Денес кај директорот Љирим Шабани гостуваше главниот извршен директор на Косовската Агенција за медицински производи и опрема, Ардијан Ругова. На оваа средба се разговараше за меѓусебна соработка...