+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Работен состанок по меѓу двата директора, Љирим Шабани и Улбер Села

Љирим Шабани, директор на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД) имаше работен состанок со директорот на Агенција за примена на јазикот, Улбер Села. На состанокот се дискутираше за имплементација на Законот за употреба на јазиците во работата на МАЛМЕД, и...