РЕГИСТАР НА МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА
РЕГИСТАР НА МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА
РЕГИСТАР НА ЛЕКОВИ
РЕГИСТАР НА ЛЕКОВИ
Контактирајте не

Новости

Средба со Амбасадорот на Република Франција НЕ Кристиан Тимоние
23Nov
Директорот на Агенцијата за лекови и медицински средства на Република Македонија (МА...
Прочитај повеќе
Проект за проблематиката на фалсификуваните лекови
10Nov
Во рамките на Проектот на Агенцијата за лекови за проблематиката на фалсификуваните ...
Прочитај повеќе
Прв состанок на работната група за фармаковигиланца
09Nov
На ден 09.11.2017 година во просториите на  Агенцијата за лекови и медицински средства на ...
Прочитај повеќе
За корисниците на EXIM

За корисниците на EXIM

Што овозможува EXIM за деловната заедница? EXIM овозможува пребарување според тарифниот број на стоката и добивање информации за тоа кои дозволи се потребни за увоз, извоз или транзит преку користење на опцијата пребарување.

Контактирајте не