+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

МАЛМЕД организира вебинар за подигање на свеста на здравствените работници за пријавување на несакани реакции од лекови

Како дел од проектот за подигање на свеста на здравствените работници за пријавување на несакани реакции од лекови, Агенцијата за лекови и медицински средства организира акредитиран вебинар за здравствените работници-членови на Фармацевтската Комора. Почнувајќи од...

Прв состанок на работната група за фармаковигиланца

На ден 09.11.2017 година во просториите на  Агенцијата за лекови и медицински средства на Република Македонија (МАЛМЕД), се одржа првиот состанок на работната група која има за цел преземање на активности за подигнување на свеста кај здравствените работници за...

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 15/2016 – за вработување на 15 државни службеници од Група I, подгрупа I во „Агенција за лекови и медицински средства “

Почитувани, Агенцијата за лекови и медицински средства, објави јавен оглас за вработување на неопределно време на 15 државни службеници во Агенција за лекови и медицински средства. Јавниот оглас е објавен во дневните весници: „Нова Македонија“, „Дневник“ и „Коха“ на...

Измена на јавен оглас бр. 15/2016, објавена во дневните весници Нова Македонија, Дневник и Коха на 23.09.2016 година

Агенција за администрација На барање на Агенцијата за лекови и медицински средства се менува јавниот оглас за вработување на административен службеник по јавен оглас бр. 15/2016 за работно место бр 5. УПР 0101Г01000 Самостоен референт-технички секретар, Одделение за...