+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

„Casual Friday“ во МАЛМЕД

Со почеток на новата 2020-та година, во МАЛМЕД се воведе „Casual Friday“ каде што покрај дружењето помеѓу вработените, секој петок се организираат и „In-house“ обуки каде што се споделуваат знаење и искуства кои се во корист на вработените во МАЛМЕД. Овој петок се...