Презентација и панел дискусија на тема „Работна посета на Агенцијата за лекови и медицински средства на Р. Хрватска (ХАЛМЕД) и учество на MedDRA тренинг едукација за кодирање и анализа на безбедносни податоци“

Денес, во просториите на МАЛМЕД претставници од одделението за фармаковигиланца и материовигиланца одржаа презентација во врска со нивната работна посета на Хр...

ИНВЕСТИЦИЈАТА ВО ЧОВЕЧКИ КАПИТАЛ Е ВРВЕН ПРИОРИТЕТ НА МАЛМЕД

Елизабета Белазелкоска Од пред извесно време сте назначени на престижната функција директор на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД). Каков предиз...