Работилница за Имплементација на мерките на Европската легислатива за фалсификуваните лекови

Во организација на Европската Комисија, Агенцијата за лекови и медицински средства како и  Центарот за испитување и контрола на лекови при Фармацевтскиот факуле...

Работилница за имплементација на Европската легислатива за фармаковигиланца

Во организација на Европската Комисија и Агенцијата за лекови и медицински средства на 08 и 09 октомври 2018 година во Хотел Холидеј ИН во Скопје се одржа дводневна TAI...