Обраќање на директорот на МАЛМЕД по повод Светскиот ден на дијабетесот

На 14 Ноември по повод Светскиот ден на дијабетесот, на настанот кој беше органзириан од страна на Сојузот на здруженија на  дијабетичари на Македонија, под  мотот...