+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Почитувани,

Ве известуваме дека техничкиот проблем во користењето на EXIM е отстранет и системот е во редовна функција од 31.10.2019 година од 18:00 часот. Согласно Упатството за примена на хартиени документи во случај на технички проблеми во EXIM, објавено на www.exim.gov.mk, престанува да се применува алтернативната хартиена процедура.

Со почит,

Царинска Управа

 

Известување за ПРЕКИН НА ПРИМЕНА на хартиени документи поради технички проблеми поврзани со EXIM.pdf