+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page
Почитувани,
Во врска со ревизијата на цените на лековите од 15 октомври 2016 година, а во согласност со Методологијата за начинот на формирање на цените на лековите, Министерството за здравство Ве известува дека од утре 01.11.2016 почнуваат да важат новите цени за оригинаторните и иновативните лекови дадени во документот во прилог.