Агенција за лекови и медицински средства учествуваше на Меѓународниот конгрес во Хрватска

Директорот на Агенција за лекови и медицински средства Доц. Д-р Ќахил Ибраими и заменик директорот М-р фарм. Роберт Бекироски, заедно со тим на претставници од МАЛ...