+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

СООПШТЕНИЕ

 

Почитувани,

 

Ве известуваме дека Архивата на Агенцијата за лекови и медицински средства врши прием на документи и работи со странки секој работен ден од понеделник до петок со почеток од 8:00 до 15:00 часот.

 

Со почит,

Агенција за лекови и медицински средства