+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

СООПШТЕНИЕ

 

Почитувани,

 

Согласно одлуката на Владата на Р.Македонија (со решение Број 24–4374/1, од 3 август 2017 година) за В.Д Директор на Агенцијата за лекови и медицински средства е назначен М-р фарм. Роберт Бекироски.

Контакт е-маил адресата преку која може да ги поставите Вашите прашања, дадете сугестии, или споделете некоја информација е следната е-маил адреса:

direкtor@malmed.gov.mk

 

Со почит,

Агенција за лекови и медицински средства