+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Почитувани,

Во прилог се наоѓа нова ажурирана листа на лекови од паралелен увоз со важност до 14.03.2018 година.

Со почит,
Агенција за лекови и медицински средства

Превземи го документот