+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page
Почитувани,
Во прилог се наоѓа нова ажурирана листа на лекови од паралелен увоз со важност до 26.05.2017 година.
Со почит,
Агенција за лекови и медицински средства
Превеземете го документот на следниов линк: