Средба со претставници од Здружението на приватни аптеки на Р.Македонија

Директорот на Агенцијата за лекови и медицински средства на Република Македонија (МАЛМЕД), М-р фарм. Роберт Бекироски заедно со тим од вработените денес оствари с...

СРЕДБА СО ДР. ЖИХАН ТАВИЛА, ПРЕТСТАВНИК НА СВЕТСКА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА И ШЕФ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА

Во просториите на Агенцијата за лекови и медицински средства на Република Македонија (МАЛМЕД), Директорот М-р фарм. Роберт Бекироски денес оствари средба со Претс...