Работно време на писарницата на МАЛМЕД

Почитувани, Ве известуваме дека во писарницата (архивата) на Агенцијата за лекови и медицински средства поднесувањето на документацијата ќе се врши од понеделни...

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА-MedSafetyWeek

  Датум: 25 Ноември 2019 Контакт: Агенција за лекови и медицински средства (info@malmed.gov.mk)   Употреба на повеќе лекови истовремено? Поддржете ја кампањата на Агенцијата з...

Работилница за имплементација на Европската легислатива за фармаковигиланца

Во организација на Европската Комисија и Агенцијата за лекови и медицински средства на 08 и 09 октомври 2018 година во Хотел Холидеј ИН во Скопје се одржа дводневна TAI...