+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page

Поднесување на пријави за несакани реакции на медицински средства стара

ЗА ПАЦИЕНТИ И ЈАВНОСТ

Доколку сте пациент можете да пријавите несакани реакции на медицински средства,
Поднеси пријава

 
 

ЗА ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ

Доколку сте здравствен работник можете да пријавите несакани реакции на медицински средства,
Поднеси пријава