+389 2 5112 394 info@malmed.gov.mk
Select Page
ПОДНЕСУВАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА НЕСАКАНИ РЕАКЦИИ ЗА МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА

ЗА ПАЦИЕНТИ И ЈАВНОСТ

Доколку сте пациент и сакате да пријавите несакани реакции на медицински средства (кликнете на сликата)

ЗА ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ

Доколку сте здравствен работник и сакате да пријавите несакани реакции на медицински средства (кликнете на сликата)