http://malmed.gov.mk/components/com_adsmanager/images/default.gifЛековиrss
Sort by
Content Лат. име Генер. име Пакување Јачина Фармац. форма Начин на издавање Производител Бр. на реш. Носител на одобрение Датум на решение Датум на важност Голем. цена без ДДВ Мал. цена со ДДВ

( / Лекови)

nopic
Тест
Тест
Тест
Тест
Тест
Тест
Тест
321321
Тест
10-22-2015
10-28-2015
32132
321321

( / Лекови)

nopic
Тест
Тест
Тест
Тест
Тест
Тест
Тест
Тест
Тест
10-27-2015
10-29-2015
3424324
32432324
Резултати 1 - 2 од 2
MALMED Регистрарот на лекови е изработен од Acvilla.eu.mk